top of page
Ara

Hasan Özer: ''Bu Kritik Eşiği 3 Puanla Geçtiğimiz İçin Mutluyum''

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Altınordu, sahasında karşılaştığı Denizlispor'u 5-2 mağlup ederek kritik mücadelede 3 puanın sahibi oldu. Altınordu teknik direktörü Hasan Özer, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Altınordu teknik direktörü Hasan Özer denizlispor maçı yorumu

Altınordu teknik direktörü Hasan Özer, 5-2'lik Denizlispor galibiyetini değerlendirdi.


Özer, ''İki takımın da ligde bulunduğu konumdan dolayı zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Oyuna aslında iyi başlamadık, hatalar yaptık. Çok erken kontra atak pozisyonları vererek gol yedik. Golden sonra bir toparlanma ve öne geçme sürecimiz var. Özellikle kanatları Metehan’la kullandığımız zaman çok etkili pozisyonlara girdik ve skoru 2-1’e getirdik. Buna rağmen oyunumuz savunma anlamında çok iyi değildi. Orta sahada çok boşluklar bıraktık, oradaki adam paylaşımını iyi yapamadık. 2-1 önde olmamıza rağmen güvensiz bir futbol vardı. Nitekim, devreyi 2-2 kapattık ve ilk yarının son dakikasında Denizlispor 3-2 öne geçebilirdi.


Denizlispor'a yeni bir teknik direktörün gelmesi artı katmış tabii tecrübeli oyuncuları da var. Denizlispor iyi ama kırılgan bir takım. İkinci yarı biz daha iyi oynamaya başladık. Özellikle orta sahadaki problemlerimizi çözdük ve ürettiğimiz ataklarla gol bulduk. Gol bulduktan sonra yaptığımız değişiklikler bizi sonuca götürdü. Bu kritik eşiği 3 puanla geçtiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Denizlispor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Bu haftadan sonra 1 hafta dinlenme süremiz var. Eksiklerimizi tespit edip, bundan sonra da alacağımız puanlarla Altınordu'yu ligde tutacağız'' diye konuştu.

コメント


bottom of page