top of page
Ara

Hasan Özer: ''Ne Yazık Ki 1 Puan İle Dönüyoruz''

TFF 1. Lig'in 34. haftasında Altınordu, 2-0 öne geçtiği Manisa FK deplasmanından 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Altınordu teknik direktörü Hasan Özer, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Altınordu teknik direktörü Hasan Özer maç sonu açıklama

Altınordu teknik direktörü Hasan Özer, 2-2'lik Manisa FK beraberliğini değerlendirdi.


Özer, ''Bizim açımızdan zor bir deplasmandı ama ilk devre oynadığımız futbol ve attığımız iki gol gerçekten çok iyiydi. Özellikle takım savunmasını iyi yapan, bunu yaparken de geçiş oyununu, kontra atağı, hızlı hücumu iyi yapan bir Altınordu vardı sahada. Her şey istediğimiz gibiydi, 2-0 da öne geçtik. Güzel bir oyun vardı bizim açımızdan ilk devre. Rakibimiz de iyi pas yapan, her iki kanadı da iyi kullanan, saha içi rotasyonları çok iyi yapan bir takım. Ama pozisyon olarak onlara şans vermedik. İlk devre nitekim bizim lehimizeydi. İkinci devrenin başlamasıyla, kalemize daha çok baskı yapan bir Manisa FK izledik. Biz biraz fazla geri çekildik skoru korumak için. Sağdan soldan gelen ortalar ve baskı bizi yordu. Tam değişiklik yapacağımız sırada gol yedik. O golden önce de net bir pozisyonumuz var. Gole çeviremedik. Ki o pozisyonun ardından dönen toptan ilk golü yedik. Ardından gelen penaltı golü ile maç 2-2’ye geldi. Biraz daha baskı kurmaya çalıştılar ama 75’ten sonra biz daha çok önde karşılamaya, daha iyi çıkışlar yapmaya başladık. O baskıyı kırdıktan sonra da maçı kazanmak için gerekli mücadeleyi gösterdiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Manisa'da, özellikle ikinci yarı iyi oynayan bir Manisa takımına karşı iyi mücadele ettik. Tabi yediğimiz 2 gol bizi çok üzdü. Galip gelseydik sıralamada çok daha güvenli bir yerde olabilirdik. Ne yazıkki buradan 1 puanla dönüyoruz. Tabi buruk bir sevinç bu. 2-0’dan maçı 2-2’ye getirmek, yediğimiz baskıya rağmen bizde buruk bir sevinç yapıyor. Puanımız 33 oldu. Erzurum da deplasmanda kazandı ve 33 puana çıktı. Haftaya Bandırma ile içeride oynayacağız Maça en iyi şekilde hazırlanıp, kazandığımız takdirde bu ligde kalıcı olacağız diye düşünüyorum''

Comments


bottom of page