top of page
Ara

Hasan Özer: ''Sonuç Alamamak Üzücü''

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Altınordu, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 2-1 mağlup oldu. İzmir ekibinde Teknik Direktör Hasan Özer, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Altınordu teknik direktörü Hasan Özer eyüpspor maçı sonrası

Altınordu teknik direktörü Hasan Özer, 2-1'lik Eyüpspor yenilgisini değerlendirdi.


Özer, ''Evimizde oynadığımız, çok önemli bir maçtı bizim için. İlk devre biraz kontrollüydük, topa sahip olan takımdık. Ama bir penaltı golüyle 1-0 geriye düştük. Penaltı da doğru bir kararmış izlediğimiz kadarıyla. İçerde Eyüpspor’a karşı 1-0 mağlup duruma düşüp geri dönmek kolay değil. Tuzlaspor ve Denizlispor maçlarında da geriye düşmüştük ama bu sefer çeviremedik maçı. Ama 2. yarı oynadığımız futbol, topa sahip olma oyunu, pozisyonlara girme -direkten dönen 2 topumuz 2-1’i yakaladıktan sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendirememek bizim takımımız adına şansızlıktı diyebilirim.


Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Oyuncular da elinden geleni yaptı. Kümede kalma adına kaybettiğimiz bu 3 puan takımımız ve benim adıma çok üzücü. Bu futbolun karşılığı en kötü 1 puan olmalıydı diye düşünüyorum. Eyüpspor takımını da mücadelesinden dolayı kutlarım. Kötü bir gidişatları vardı, bunu çevirmek için daha kontrollü oynadılar. Bizim oynadığımız oyun da güzel ama sonuç alamamak üzücü. Perşembe günü Altay ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı unutup, Altay maçına çok iyi hazırlanmak zorundayız” diye konuştu.

Yorumlar


bottom of page