top of page
Ara

Hatay Geriden Geldi Kazandı | Hatayspor - Trabzonspor: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, 1-0 öne geçtiği Atakaş Hatayspor deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı.


hatayspor trabzonspor maçı 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, Hatayspor ile Trabzonspor, Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, ev sahibi ekibin 2-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.


Hatay deplasmanında, 9. dakikada Bardhi'nin bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Trabzon temsilcisi, ilk devreyi üstünlükle kapattı. İkinci yarıda oyuna giren Ayoub El Kaabi ile 48. dakikada 1-1'lik eşitliği yakalayan Hatay ekibi, 50. dakikada genç golcüsü Bertuğ Yıldırım ile 2-1 öne geçti. Her iki ekip de pozisyonlar yakalasa da maçta başka gol sesi çıkmaması üzerine Hatayspor sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.


Bu sonuçla, 5 maçlık galibiyet hasreti sona eren Hatayspor, puanını 20'ye çıkararak düşme hattından yukarıya yükseldi. Abdullah Avcı'nın öğrencileri ise zirve yarışında yara alarak 35 puanda kaldı


-


Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Zorbay Küçük, Ekrem Kan, Osman Gökhan Bilir

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Burak Bekaroğlu, Recep Burak Yılmaz, Adekugbe, Musa Çağıran (Dk. 71 Aabid), Boudjemaa (Dk. 90+4 Dudziak), Onur Ergün (Dk. 46 Ribeiro), Lobjanidze, Kaan Kanak (Dk. 46 El-Kaabi), Bertuğ Özgür Yıldırım (Dk. 81 Ze Luis)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres (Dk. 72 Larsen), Bartra, Vitor Hugo, Evren Eren Elmalı, Siopis (Dk. 72 Doğucan Haspolat), Bakasetas, Bardhi (Dk. 55 Trezeguet), Yusuf Yazıcı (Dk. 55 Umut Dilan Bozok), Djaniny (Dk. 82 Lahtimi), Maxi Gomez

Goller: Dk. 9 Bardhi (Trabzonspor), Dk. 48 El-Kaabi, Dk. 50 Bertuğ Özgür Yıldırım (Atakaş Hatayspor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Uğurcan Çakır, Dk. 27 Bruno Peres (Trabzonspor), Dk. 53 Musa Çağıran, Dk. 66 Boudjemaa, Dk. 76 Ribeiro, Dk. 90+6 Kamil Ahmet Çörekçi (Atakaş Hatayspor)

Comments


bottom of page