top of page
Ara

Hüseyin Eroğlu: ''Avantajımız Hala Devam Ediyor''

TFF 1. Lig'in 31. haftasında, deplasmanda Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Samsunspor'un 20 maçlık yenilmezlik serisi son buldu. Kırmızı beyazlı ekipte, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


samsunspor teknik direktörü hüseyin eroğlu göztepe maçı yorumu

Adım adım Süper Lig'in kapısına yaklaşan Samsunspor'da, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 1-0'lık Göztepe yenilgisini değerlendirdi.


Eroğlu, ''5 ay sonra ilk mağlubiyetimizi aldık. Bizim için önemli bir süreçti. Baktığınızda ligde, hücumsal anlamda en çok şut atan, en çok ceza sahasına giren, en çok gol atan takımız. Ama bu maçta istediklerimizi ortaya koyamadık. Maçın gidişatı tabii ki iki takım arasında da sistemsel anlamda biraz daha pozisyon kısırlığı şeklinde geçti. Bizim 28 günde oynadığımız yedinci maç bu, gerçekten zorlu bir süreç yaşadık. Bu da ister istemez mental anlamda da belki yorgunluk oluşturabilir, bilemiyoruz tabi ki. Bugün biraz o kimliğimizden uzaktık. Belki ilk yarıda çok başarılı bir oyun ortaya koyamadık ama ikinci yarı skoru lehimize çevirebilirdik. Golden sonra da atacağımız bir gol ile maçı berabere bitirebilirdik. Ki 3 tane net pozisyonumuz var.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Üzgünüz. 1 puan 3 puan değerindeydi belki. Ama ligde avantajımız hala devam ediyor. Bizim isteğimiz futbolcularımızla beraber bir an önce şampiyonluğu şehre armağan etmek. Kaybettik üzgünüz ama başımız dik, 20 maçlık bir seri yakaladık. Salı günü Tuzla maçı var. Taraftarlarımızı Tuzlaspor maçına davet ediyorum. Zaten bilet anlamında da yoğun bir talep var. O maçı kazandığımız takdirde zaten çok büyük bir mesafe kat etmiş olacağız. Sezon başında verdiğimiz o sözü yerine getireceğiz."

Commentaires


bottom of page