top of page
Ara

Hüseyin Eroğlu'dan Penaltı Açıklaması

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Bordo beyazlı ekipte, teknik direktör Hüseyin Eroğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Bandırmaspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu basın açıklaması

Bandırmaspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 0-0'lık Erzurumspor beraberliğini değerlendirdi.


Eroğlu, ''Galibiyet almak istiyorduk, berabere bitti. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüm. Şimdi eğer Süper Lig'e çıkmayı hedefliyorsak tabi ki seri galibiyet almamız gerekiyor. Baktığımızda, iç sahadaki 8 maçta 13 puan kaybetmişiz. Bu istatistiği lehimize çevirmemiz gerekiyor ki başarılı olalım. Takımın omurgasından 3 oyuncumuz bizimle birlikte değil. Bugün oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İki haftalık bir çalışma süreci geçirdik onlarla. Dediğim gibi, üzgünüz. Kazanmak istiyorduk olmadı.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Ben seyretmedim, maçın ilk yarısında penaltı olduğunu söylüyorlar, Doğancan'a yapılan pozisyonun. Bence hakemlerin biraz daha hassas davranması gerekiyor. Ben bunu yıllardır söylüyorum, oynamak isteyen, topun oyunda kalmasını sağlayan, vakit geçirmeyen takımların hakemler tarafından iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Ki Türk futbolu da gelişsin. Bugün maalesef oyun soğudu, durdu. Oyun zaman zaman istediğimiz gibi olmadı.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page