top of page
Ara

Hüseyin Eroğlu'dan Taraftara Çağrı

TFF 1. Lig'in 34. haftasında Samsunspor, sahasında karşılaştığı Ankara Keçiörengücü'nü 4-1'lik skorla geçerek, şampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı beyazlı ekipte, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu şampiyon açıklama

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 4-1'lik Ankara Keçiörengücü galibiyetini değerlendirdi.


Eroğlu, ''Buraya geleli belki 7 ay oldu. 7 aydır herkesten destek görüyorum. Buraya kolay gelmedik. Destek veren herkese teşekkür ederim. Bu stattan, bu taraftar önünden şampiyon olarak çıkan bir teknik direktör olduğum için çok mutluyum. Taraftarıyla, her şeyiyle Süper Lig'i hak eden bir takımın, Süper Lig'de olması için her şeyi yaptık. İlk gün verdiğimiz sözü tuttuk. Maddi manevi desteklerini eksik etmeyen sayın başkanımız Yüksel Yıldırım'a, bana güvenip, bu görevi verdiği için çok teşekkür ederim. İşimizi en iyi şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Biz bugün, ne kadar lige çıkmayı garantilesek de rakibimizi ciddiye alarak, yoğun bir taraftar kitlesiyle oynadık. Hem oyunumuzla hem skorla lider çıkmayı hak ettik.'' diye konuştu.


Eroğlu sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bugün dolu tribünlere oynadık. Onlardan isteğim, seneye Süper Lig’de de bu tribünleri dolduralım. Samsunspor gerçekten futbolda Türkiye'nin bir markası. Bu stat ve atmosferde bütün takımlar zorlanacak. Benim ilk şampiyonluğum bu. Hayalim Süper Lig’de çalışmaktı. Samsunspor, Süper Lig'i hak eden bir kulüp ve Süper Lig’in de Samsunspor’a ihtiyacı vardı. Herkese teşekkür ederiz”

Comments


bottom of page