top of page
Ara

Hüseyin Eroğlu: ''Emin Adımlarla Zirveye Gidiyoruz''

TFF 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Pendikspor'u 4-2 mağlup eden Samsunspor, galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Samsun ekibinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu açıklama

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 4-2'lik Pendikspor galibiyetini değerlendirdi.


Çok mutlu olduğunu belirten Eroğlu,''Futbolcularımla gurur duyuyor ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bugün, 28 günde 7. maçımızı oynuyoruz. Ve play off mücadelesi veren tüm rakiplerimize karşı üstünlük sağladık. Kazandığımız için çok mutluyum. Kolay değil, 5. dakikada 10 kişi kaldık. Yaklaşık 85-90 dakika 10 kişi mücadele ederek 3 gol attık. Bu çok anlamlı. 10 kişi kalmak ister istemez takımın dengesini bozdu. İlk yarı biterken 2-0 girseydik oyun anlamında daha rahat ederdik. Ama 2-1'den sonra savunmada kalmamız gerekti. Ama yaptığımız değişiklikler ve hamlelerle rakibe tehdit oluşturmaya başladık. Ve 3-2'yi yakaladıktan sonra baskıları sürdürerek 4. golü bulduk.


Çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Emin adımlarla zirveye doğru gidiyoruz. Yoğun fikstür bizi fiziksel anlamda etkilese de kadro derinliğimiz bize katkı sağlıyor. Bu galibiyeti başkanımız ve taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum'' diye konuştu.

コメント


bottom of page