top of page
Ara

Hüseyin Eroğlu'ndan Transfer ve Sözleşme Açıklaması

TFF 1. Lig'in 37. haftasında Samsunspor, sahasında karşılaştığı Bodrumspor'a 1-0 mağlup oldu. Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Hüseyin Eroğlu'ndan Transfer ve Sözleşme Açıklaması

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 1-0'lık Bodrumspor yenilgisini değerlendirdi.


Eroğlu, ''En son maçın üstünden 16 günlük bir zaman geçti. Konsantrasyon sağlamak bazen kolay olmuyor. Ama bugün, rakip bizden daha istekliydi. Biz golü yedikten sonra, rakibin dirençli savunmasına karşı üretken bir oyun oynayamadık. Bu anlamda üzgünüz. Ama çok yoğun bir maratondan çıktık. Hala lig ikincisi belli değil. Kolay değil, başarılı bir sezonun arkasından konsantrasyon bozukluğunu normal karşılıyorum. Keşke kaybetmeseydik tabi ama... Bu hem sezonun son maçıydı, hem bu ligdeki son maçımızdı. Önümüzdeki sezon Süper Lig'de olacağız. Ve bütün hazırlıklarımızı ona göre yapacağız'' diye konuştu.


Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladıklarını ancak henüz bir anlaşma sağlanmadığını belirten Eroğlu, ''Şu anda anlaşılan oyuncu yok. 1,5 - 2 aydır bunun hazırlığını yapıyoruz. Planlarımız var. Hedefimiz doğru transferleri kadromuza katmaktı. Başkanımız, icra kurulumuzla çalışmalarımız devam ediyor. Zaten anlaşma olduktan sonra sizler de öğreneceksiniz. Şu an net bir anlaşma yok.'' dedi.


Eroğlu, Samsunspor'daki geleceği hakkında şu ifadeleri kullandı:


''Sözleşmemiz devam ediyor. Başkanımız zaten açıkladı, önümüzdeki hafta, başkanımızla görüşeceğiz. Ligin bitmesini bekledik. Konuyla ilgili zaten bilgi alırsınız, oturup, konuşacağız. Güncel bir anlaşma sağlanacak. Haftasonuna doğru netleşir''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page