top of page
Ara

Hüseyin Eroğlu: ''Şampiyonluk Bu Şehire Çok Yakışacak''

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Samsunspor, sahasında Altay'ı 2-1 mağlup ederek zirve yolunda önemli bir galibiyet aldı. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


hüseyin eroğlu samsunspor transfer

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1'lik Altay galibiyetini değerlendirdi.


Çok gol kaçırdıklarını ifade eden Eroğlu, “Bu maç çok değerliydi. Sakat ve cezalı oyuncularımız çok fazlaydı. Maçın tamamında 11’e yakın gol girişimimiz var. Bunları değerlendirememek bize yakışmadı. Maçı erkenden koparabilirdik. 2-0'dan sonra bize yakışmayan bir gol yedik, rakip oyuna tutuldu. Ama kazanmak çok önemliydi. 3 puan çok anlamlı. Altay bir sistemle, fizik gücüyle oynayan ve duran topa önem veren bir takım. Rakip kaleci çok başarılı bir performans sergiledi. Şampiyonluk yolunda taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. Daha çok taraftarın maça gelmesini istiyoruz. Çünkü şampiyonluk bu şehire çok yakışacak. Biz de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Altay takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.'' diye konuştu.


Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hüseyin Eroğlu, “Transfer yapılması için en üst düzeyde efor sarf ediliyor ama her hafta 2'şer üçer oyuncumuz dönecek. Ve biz bu iyi oyunumuzu çok iyi seviyeye çıkartacağız” dedi.

Comments


bottom of page