top of page
Ara

Hüseyin Çolak, Nazilli Belediyespor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyespor, son olarak Şanlıurfaspor'da forma giyen 32 yaşındaki forvet oyuncusu Hüseyin Çolak ile 1 yıllık anlaşma sağladı.


Hüseyin Çolak futbolcu

Deneyimli santrafor Hüseyin Çolak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen tören ile kendisini siyah beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.


İmza töreninde hazır bulunan Kulüp Başkan Vekili Erkan Abbasoğlu yaptığı açıklamasında, ''Eşin Group Nazilli Belediyespor’umuz için herşeyin en iyisini düşünüyoruz. Bu kapsamda görüştüğümüz forvet mevkinde görev alan Hüseyin kardeşimizle anlaşma sağladık. Transferin hem futbolcumuza hem de camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.‘’ dedi.


İmza töreninin ardından düşüncelerini dile getiren Hüseyin Çolak ‘’transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzel ve geçmişi ile adından her zaman söz ettiren bir kulübe geldiğimi çok iyi biliyorum ve forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım.’’ diye konuştu.


Kariyerinde Çanakkale Dardanel, Tarsus İdman Yurdu, Hacettepe, Gümüşhanespor, Menemenspor, Ümraniyespor, Adanaspor formalarını da giyen deneyimli golcü geçen sezon Şanlıurfaspor formasıyla oynadığı 14 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page