top of page
Ara

İrfan Can Eğribayat Fenerbahçe'de

Bir süredir kaleci transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattı.



Berke Özer'in ayrılığı sonrası yedek kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçında Altay Bayındır'ın da sakatlık geçirmesi üzerine çalışmalarına hız verdi. Sarı lacivertli ekip, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat'ı satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.


Geçen sezon ligin 30. haftasında oynanan Alanyaspor karşılaşmasında, taraftarla girdiği tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılan anca bu sezon başında affedilerek kampa dahil edilen 23 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ile resmen sözleşme imzaladı.


Kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, Göztepe Spor Kulübü’nün formasını giyen İrfan Can Eğribayat’ı satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralamıştır. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. İrfan Can Eğribayat’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; formamızla başarılar diliyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.



İrfan Can Eğribayat'ın Fenerbahçe'ye Maliyeti:


2 yıl önce Adanaspor’dan, İzmir ekibinin kadrosuna dahil olan İrfan Can için Fenerbahçe 500 Bin Euro kiralama bedeli ödedi.


Sarı lacivertliler satın alma opsiyonunu kullanması halinde Göztepe’ye 1 milyon 200 bin Euro daha ödeme gerçekleştirecek.

Comments


bottom of page