top of page
Ara

Icardi'ye Yeni Talip | İspanya Devi Devreye Girdi!

Galatasaray, şampiyonluğa büyük katkısı olan Mauro Icardi için kulübü PSG ile pazarlık sürecine devam ediyor. İspanya basınında çıkan haberlere, şu dönemde adı birçok kulüp ile anılan Arjantinli yıldız, La Liga devlerinden Atletico Madrid'in de radarına girdi...


Icardi galatasarayda kalacak mı

Messi'nin PSG'den ayrılmasıyla kulübe geri döneceği iddiaları ortaya atılan Icardi, Suudi Arabistan'dan da yüklü bir teklif almıştı.


Transferde ailesinin çıkarlarını da göz önünde bulunduran Arjantinli golcünün, eşinin de tercihi üzerine Güney Amerika veya Batı Avrupa'da bir kulüpte forma giymeye sıcak baktığı biliniyor.


İspanyol basınında çıkan haberlere göre, 30 yaşındaki oyuncu, La Liga temsilcilerinden Atletico Madrid'in transfer listesine girdi. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin, Icardi'yi takımda görmek istediği belirtilirken, Icardi cephesinden henüz herhangi bir tepki gelmedi.


Öte yandan, bu sezon sarı kırmızılı ekibe, 22 gol 7 asistlik bir katkı sağlayan Mauro Icardi için Galatasaray, şartları zorlamaya devam ediyor.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page