top of page
Ara

Iğdır FK'dan Pendikspor Maçı Sonrası Açıklama

Iğdır Futbol Kulübü, ligin 4. haftasında oynanan Pendikspor maçının ardından açıklama yayımladı. Yeşil beyazlı ekip, Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü'nün maç sonu yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.


ığdır fk açıklama

Iğdır FK, ligin 4. haftasında oynanan Pendikspor maçından 2-0'lık üstünlükle ayrıldı. Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, karşılaşmanın düzenlenen basın toplantısında Iğdır FK'nın oynadığı futbolu eleştirirken, ilk golü getiren penaltı kararına tepki gösterdi.


Iğdır ekibi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Özköylü'nün maç sonu açıklamalarına yönelik açıklama yaptı.


Yeşil beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


''Devre arasında oyuncularımıza ağza alınmayacak kadar bariz şekilde küfür eden ve fiziki müdahalede bulunan Osman Özköylü'nün maç sonu açıklamalarıyla da haddini aşmış ve hakaret boyutunda cümleler sarf etmiştir.


 Asıl demode olan ve 1950 den kalma futbol anlayışı savunma yapmak değil, he maçta kaotik bir ortam yaratıp hakemlere parmak sallamak, devre arasına futbolculara saldırmaktır.


Bu açıklamaları benzer şekilde kariyeri boyunca defalarca kez yapıp hakemleri ve federasyonu baskı altına almayı adet edinmiş Osman Özköylü'yü kınıyoruz.


Devre arasında yaptıkları ve açıklamalarından dolayı gerekli cezanın Türkiye Futbol Federasyonu kuralları tarafından verileceğinden şüphe duymamaktayız''

Comments


bottom of page