top of page
Ara

İlhan Palut: ''Bugünkü Mücadeleyi Standart Almamız Lazım''

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Mavi yeşilli ekibin teknik direktörü İlhan Palut, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut maç sonu basın açıklaması

Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, 1-0'lık Galatasaray yenilgisini değerlendirdi.


Palut, ''Maçtan önce gerçekleşeceğini öngördüğümüz pek çok sekans gerçekleşti. Galatasaray'ın topa biraz daha fazla sahip olması gibi. Ama burada sağlam karşılama, ikili mücadele kazançları bize çok büyük alanlar ve geçiş imkanları sağlayacaktı ki bunları fazlasıyla yakaladık. Burada son pas tercihleri bu alanları daha etkili kullanmamızı engelledi. İkinci yarı da benzer şekilde başladı. Oyunun bizim tarafımıza daha fazla döneceğini düşünürken, şanssız bir gol yedik. Bu, maç adına kırılma anıydı. Şaşkınlık süresinden sonra tekrar maça ortak almak istedik, riskler aldık, rakip de pozisyonlar buldu. Ama bir şekilde maç 1-0 bitti.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü, ''Ben bugün oyuncularımın mücadelelerinden, taktik disiplin ve isteklerinden memunum. Bugün eksiklerimiz nelerdi. O kadar geniş alanlar yakaladık ki bazen bu alanlar yokken de hızlı oynamaya çalıştık, uzun topları çok gereksiz attık. Bu acelecilik bize bazen erken top kayıpları yaşattı. Eksiğimiz buydu. Bugünkü mücadeleyi kendimize bir standart olarak almamız lazım. Bunun altında, hiçbir maçta mücadele etmemeliyiz. Rakip kim olursa olsun''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page