top of page
Ara

İlhan Palut: ''İyi Futbol Vaat Eden Bir Maçtı''

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Konyaspor, deplasmanda Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


İlhan palut karagümrük maçı değerlendirme

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin 18. haftasında 3-3 berabere kaldıkları Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi.


Palut, ''İzleyiciler için iyi futbol vaat eden bir maçtı. Hem pozitif futbol oynayan Karagümrük takımı hem son haftalarda artan form durumları özellikle ofansif etkinlikleri. Hem de bizim her zaman pozitif futbol oynamaya çalışan takım olmamız. Bunların yanında çok iyi zemin şartları ve iklim. Bu vaatler, maça direkt yansıdı. Her ne kadar 2-0’dan çevirmişiz mağlup duruma düşmüşüz son saniyede 3-3’ü yakalamış olsak da oyunun geneline baktığımız zaman son dakikaya kadar oyunu çok net domine eden, 3 gole rağmen rakibe pozisyon vermeyen bir Konyaspor vardı. Bu kadar çabanın karşılığında kazanmak isterdik. Ama bugün bu oyun, bu karakter sonucu kaybetsek de ben oyuncularımla gurur duyarım. Oyuncularıma, performans ve pes etmemeleri adına teşekkür ediyorum. Bir süredir kazanamıyoruz. Kazanmaya ihtiyacımız var. Daha iyisini yapabiliriz. Salı günü itibariyle hazırlıklarımıza başlayacağız”

Yorumlar


bottom of page