top of page
Ara

İlhan Palut: ''Çaykur Rizespor İle Hedeflerimiz Örtüştü''

1 sezonun ardından yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor, teknik direktör İlhan Palut ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 46 yaşındaki teknik adam, imza töreninde açıklamalarda bulundu.


ilhan palut rize teknik direktörü

Çaykur Rizespor ile Süper Lig'e geri dönen teknik adam İlhan Palut, imza töreninde konuştu.


Palut, ''Burada olduğum için mutluyum. Rize, taraftarlarıyla futbola tutkun bir şehir. Bu şehir, yönetim ve tüm camianın dinamikleriyle harekete geçecek ve bir aile olarak burada hep beraber güzel günler yaşayacağız. Rizespor’u, bu ligin özel takımı yapmaya çalışacağız. Herkese, Rizespor çok iyi bir takım ve çok iyi mücadele ediyor dedirteceğiz. Tüm spor kamuoyunun beğenisini kazanmaya çalışacağız. İnşallah güzel günler yaşayacağız. İsmim gündeme geldiğinden bu yana şehirde şahsıma karşı oluşan ilgiye ve güvene teşekkür ediyorum. Güven ağır bir yük, karşılığını vermelisiniz. İnşallah biz de tüm enerjimizi, tüm bilgimizi Rizespor'un başarısına yönlendirip bu ilgiye karşılık vermeye çalışacağız.'' diye konuştu.



Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Rizespor'un son dönemde Süper Lig'de sergilediği performanstan memnun değiliz. Artık Rizespor'un bu ligde ses getirecek bir takım olması gerekiyor. İstikrarlı bir yapıya bürünmesi gerekiyor. Yönetimimizin; ligler arası mücadele eden, Süper Lig'de sürekli küme düşmeye aday bir takım görüntüsünü değiştirmek ve başarılı olmak istediğini gördüm. Bu görüş de tamamen benim antrenörlük ilkelerimle örtüşüyordu. Bu noktada Rizespor'un yeni serüveninde ben de şehre, kulübe yardımcı olmak istedim. Yani hedefler bir şekilde örtüştü.''


Yeni sezon çalışmalarına 29 Haziran'da Rize'de başlayacaklarını duyuran Palut, konuşmasının ardından 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page