top of page
Ara

İlhan Palut: ''Çok Kötü Goller Yedik''

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. Mavi yeşilli ekipte, teknik direktör İlhan Palut maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut basın açıklaması

Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, 3-1'lik Fenerbahçe yenilgisini değerlendirdi.


Palut, ''İki takım için de zor koşullarda oynanan bir maçtı. Yaklaşık 100 dakika böyle ortamda mücadele eden iki tarafı da kutlamak lazım. Maça gelince, biz ilk yarı hemen istediğimiz bütün şeyleri yaptık. Fenerbahçe'ye hatırladığım kadarıyla pozisyon da vermedik. Kazanacağımız topları çabuk kaybetmemeye, rakip kaleye taşımaya, Fenerbahçe'yi geri döndürmeye dikkat etmemiz gerekiyordu. Bunlarda çok başarılı olduk. Ve planlarımızın tuttuğu bir ilk yarı oldu. İkinci yarı Fenerbahçe ikili forvete döndü. Biraz daha direkt toplarla pozisyona girmek istediler. Ama daha bunu göremeden, orta sahadaki üstünlüğümüzü kullanma şansımız olmadan çok kötü bir gol yedik. 1-1'den sonra da oyun Fenerbahçe'ye dönmedi ama ayağımızdaki topu vererek kötü bir gol daha yedik. Ve son gol bizim için pahalı bir tecrübeydi. Bütün oyuncularımız ilerideyken yine bir top kaybıyla dönüşte gol yedik. Klasiktir, rakibimize üstünlüğü vermediğimiz, iyi mücadele ettimiz bir oyunda çok kötü goller yiyerek mağlup olduk.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bu günün dışında bir periyottur kötü gidiyoruz. İyi sonuçlar alamıyoruz. Son 2 maçtaki mücadelemiz, disiplinimiz benim için geçerli ama acilen puanlara kavuşmamız, mücadeleye yaratıcılık eklememiz ve ligin seviyesinde olmayan hatalardan çok çabuk bir şekilde uzaklaşmamız gerekiyor.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page