top of page
Ara

İrfan Buz: ''Bambaşka Bir Oyun Oynamak İstedik''

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Giresunspor, sahasında karşılaştığı Trabzonspor'a 4-2 mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Giresunspor teknik direktörü İrfan Buz

Giresunspor teknik direktörü İrfan Buz, 4-2'lik Trabzonspor yenilgisini değerlendirdi.


Buz, ''Her şeyden önce çok üzgün oynadığımızı söyleyebilirim. Özellikle Fenerbahçe müsabakasındaki beraberlikten sonra Trabzonspor ile bambaşka bir oyun oynamak istedik. Puana ihtiyacımız vardı, kazanmak istiyorduk. Bütün planlarımız ve çalışmalarımız bu yöndeydi. Ancak ilk devre istediğimiz oyunu hiç oynayamadık. Taraftarlarımız buraya gelip bizi destekledi. Biz bunun karşılığını puanlar ile geri veremedik. En çok ona üzüldük. Çok basit goller yedik. Trabzonspor çok iyi bir takım. Kaliteli bir takım, yapılan hataları böyle hemen cezalandırıyor.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Devreye 2-0 girdikten sonra oyuna ortak olmak istedik, daha ofansif bir şekilde çıktık. Fakat geriye düştük, 4-0'ı görmek kolay değildi. Özellikle sonradan giren oyuncularımız çok iyi bir katkı sağlarken, bazı oyuncuların performansı çok altta kaldı. Müsabakayı 4-2'ye getirdik, hatta 4-3, 4-4 bile olabilirdi. Oyuncularım sonuna kadar mücadele ettiler. Maalesef kaybettik. Trabzonspor'u tebrik ediyoruz. Önümüzde iki müsabaka var, biri Ümraniye biri Antalya. Onlara konsantre olup, gerekli çalışmaları yapacağız''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page