top of page
Ara

İrfan Buz: ''Müsabakayı İlk Devrede Kaybettik''

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Erzurumspor'a 2-0 mağlup oldu. Şanlıurfaspor teknik direktörü İrfan Buz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şanlıurfaspor teknik direktörü

Şanlıurfaspor teknik direktörü İrfan Buz, 2-0'lık Erzurumspor yenilgisini değerlendirdi.


Buz, ''Her iki taraf için de önemli bir müsabakaya çıktık. Planımız, oyunu tutup, gol yemeden devam edip, oyuna ortak olup öne geçmekti. Planlar bazen istediğiniz gibi gitmiyor. Çok erken gol yedik, deplasmandasınız. Orada çok zorlandık. 90 dakikaya bakıldığında biz müsabakayı ilk devrede kaybettik. İkinci devrede bizim de pozisyonlarımız vardı. Bir şanssızlık gidiyor. Altay maçında başladı bu. Geçen hafta Bolu karşısında da gol beklentisi yüksekken golü bulamadık. Bir tane gol atsak oyuna ortak olabilirdik ancak müsabakayı kaybettik. Erzurumspor'u tebrik ediyorum.'' diye konuştu.


İrfan Buz, devre arasında yapılan transferlerin Şanlıurfaspor'a beklenilen etkiyi vermemesi ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:


''İlk devreyle şimdiki takımı kıyaslayınca çok farklı bir takım. Daha tecrübeli arkadaşlarımız var. Onlar da zamanla entegre olacak. Şanlıurfaspor'un ligde kalacağına kesinlikle inanıyorum, çünkü o kaliteye sahipler. Zaman zaman sancılı oluyor bu durumlar. Bu girdaptan çıktıktan sonra bu takımın kesinlikle ligde kalacağına inanıyorum.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page