top of page
Ara

İskenderunspor'da, Teknik Direktör Koray Palaz Krizi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan İskenderunspor, görevinden istifa eden teknik direktörü Koray Palaz hakkında açıklama yayımladı.


İskenderunspor'da, Teknik Direktör niye istifa etti

İskenderunspor, 23 Ekim'de göreve gelen ve geçtiğimiz gün turuncu mavili kulüpten istifasını açıklayan teknik direktör Koray Palaz hakkında açıklama yaptı.


İskenderun ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


''Teknik Direktör Koray Palaz'ın görevinden istifa etmesi sonrası oluşan asılsız iddialara ilişkin cevabımızdır.


Teknik Direktör Sn. Koray Palaz ile kulübümüz arasında düne kadar hiçbir sorun yokken, bugün Kulüp Başkanımız Sn Hakan Bolat ile bir görüşme gerçekleştirerek U-19 Milli Takımı ile anlaştığını ve takımımızdan ayrılmak istediğini beyan etmiştir.


Başkanımız Sn Hakan Bolat da Sn Palaz'ın Milli Takım'a gidecek olmasından dolayı gurur duyacağını ifade ederek izin vermiştir. Yaşanılan bu olaydan 1 saat sonra, Sn Koray Palaz, yüksek maaş teklifi ile Kuşadasıspor ile anlaşma sağladığını bildirmiştir. Başkanımız Sn Hakan Bolat'ın tüm ısrarına rağmen, Sn Palaz istifa kararından vazgeçmemiştir.


Yaşanılan durum böyleyken ,Koray hocanın yüksek maaş beklentisinden dolayı kulübümüzden ayrılmasını ve Kuşadasıspor'un ise takımının başında teknik direktör varken, başka bir kulübün hocası ile perde arkasından anlaşma sağlamasını kesinlikle etik dışı bulduğumuzu ifade ediyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla.''

Comments


bottom of page