top of page
Ara

İskenderunspor, Yeni sezonda Maçlarını 5 Temmuz Stadyumu'nda Oyanayacak!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan İskenderunspor, yeni sezonda evine dönüceğini ve iç saha maçlarını İskenderun 5 Temmuz Stadyumu'nda oynayacağını duyurdu.


İskenderunspor, Yeni sezonda Maçlarını 5 Temmuz Stadyumu'nda Oyanayacak!

Sezon içerisinde 5 Temmuz Stadyumu'nun bakıma alınmasından dolayı maçlarını Kırıkhan Stadyumu'nda oynayan ardından ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrasında maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalan İskenderunspor, taraftarlarına beklenen haberi verdi.


Geçen sezon çok zor zamanlar geçirmesine rağmen ligde yarışı son anına kadar zorlayan ve 1. lig'e yükselme şansını Play-Off'larda kaybeden İskenderunspor, yeni sezonda iç saha maçlarına İskenderun'daki 5 Temmuz Stadyumu'nda çıkacağını taraftarlarına duyurdu.


İskenderunspor konuyla ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verdi;


''Değerli taraftarlarımız, futbolcularımızla gerçekleştirilen mutabakatlar neticesinde #DepreminÇocukları Ekim ayında şehrimize geri dönüyor.


Yaşamış olduğumuz tüm zorlu sürece rağmen kendi stadımızda kendi taraftarımızın önünde yeni bir MÜCADELEYE yeni bir ŞAMPİYONLUK yarışına daha çıkacağız.


Bu süreçte aramıza katılacak yeni transferlerimiz ve teknik ekibimiz gelicek hafta itibariyle açıklanmaya başlayacaktır.


Takımımız 21 Temmuz Cuma günü Afyon'da toplanarak ilk etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecektir.


Değerli taraftarımıza ve kamuoyuna önemle duyurulur.''

Comments


bottom of page