top of page
Ara

İsmet Taşdemir: ''Rüya Gibi Yaşadığımız Ligi Sonunu Görmeden Bitirdik''

Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde Bodrumspor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor'a 2-1 mağlup olarak Süper Lig'in kapısından döndü. Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.


Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir pendikspor maçı açıklama

Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Pendikspor ile oynanan Play-Off final mücadelesini değerlendirdi.


Taşdemir, ''Son maçın sonuna geldik. Sezon başından beri çok farklı hedeflerle çıktığımız yolda, oyuncu kardeşlerimizle kendimizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ettik. Bize güvenenleri en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Maçta sadece 5 dakikalık bir bölümde oyundan koptuk. Penaltı sonrasındaki gol. Onun gerisinde, kalan 95 dakikada oyuncularım 10 kişi kalmalarına rağmen inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Çok istediler ama maalesef yetmedi. 10 kişiyken bile 4 pozisyon gol pozisyonu bulduk, atamadık. Nasibimiz bu kadarmış. Rüya gibi yaşadığımız bu ligi sonunu göremeden bitirdik. Çok üzgünüz. Buradan Pendikspor'u ve Osman hocayı tebrik ediyorum. Şampiyonlukları kutlu olsun. Özellikle buraya kadar gelen taraftarımıza şampiyonluk hediye etmek istedik, yapamadık. Taraftarlarımızla aramızda çok güzel bir bağ var. Sezon başından beri bize çok destek oldular. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadeleden hiç düşmedik, haklarını helal etsinler.'' diye konuştu.



Teknik adam, ligdeki geleceği ile ilgili ise, ''Kulübümle görüşmeden başka takımla görüşmem. Ne olacağını bilmiyorum, hep beraber yakında öğreniriz.'' ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page