top of page
Ara

İsmet Taşdemir: ''Süper Lig Bir Hayal''

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Bodrumspor, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. Yeşil beyazlılarda teknik direktör İsmet Taşdemir, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


ismet taşdemir bodrumspor açıklama

Bodrum FK teknik direktörü İsmet Taşdemir, 2-1'lik Ümraniyespor galibiyetini değerlendirdi.


Taşdemir, ''Benim için farklı duygularla başlayan bir maçtı. Lisansımın ilk çıktığı, futbola başladığım ve daha sonrasında hocalığını yaptığım kulübe karşı oynamak benim için hem keyifli hem zordu. Bu zamana kadar oynadığı oyunun karşılığını alamadığını düşünüyordum Ümraniyespor'un. İyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu rakibi doğru kapatıp, geçiş oyunlarını doğru yapmamız gerekiyordu. Oyuncularım maçın son 5 dakikasına kadar bunu yaptılar. Kurguladığımız oyunun %70'ine yakınını sahaya sürebildik. Onda da başarılı olduk, maçı kazanabildik. Son 5 dakikadaki oyunu beğenmedim, kendimize yakıştıramadım. Ama bu maçtan galip gelmek çok önemliydi. 3 puan alıp yolumuza devam ettiğimiz için mutluyum.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Diğer kulüpler gibi illa şampiyon olacağız diye yola çıkmadık. Oyuncu kardeşlerim, yönetimimiz ve taraftarımızla 2 seneden beri çok farklı, güzel bir savaş veriyoruz. Bu sene Play-Off olur çıkabiliriz, çıkamayız net bir şey söyleyemem. Şampiyonluğu tabi herkes ister, ben de isterim. Ama çok zor, onu biliyorum. Rakiplerimizle aramızdaki makas çok fazla. Ama biz bu makası mücadelemizle, takım oyunumuzla, birlikteliğimizle daraltmaya çalışıyoruz. Bu zamana kadar da ara ara başarılı olduk. Bizim için Süper Lig bir hayal, o hayalin peşinden gidiyoruz. Ama ne kadar olur, ne kadarını başarabiliriz bilmiyorum. Bunu zamanla hep birlikte göreceğiz.''

İlgili Yazılar

Komentáře


bottom of page