top of page
Ara

İstanbulspor - Kasımpaşa: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbulspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.


İstanbulspor Kasımpaşa maçı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbulspor ile Kasımpaşa, Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, ev sahibi ekibin 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı.


İstanbulspor'a 3 puanı getiren golleri, 29. dakikada Ethemi ile 78. dakikada Emir Kaan Gültekin kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golü ise 25. dakikada Raoul Petretta'dan geldi.


Bu sonuçla, İstanbulspor'un 7 maçlık puan özlemi son bulurken, ligin 11. haftasında takımın başına geçen Fatih Tekke sarı siyahlılar ile ilk 3 puanını kazandı. Teknik Direktörlük kariyerine geçen haftaki Sivasspor mağlubiyeti ile başlayan Selçuk İnan ise Kasımpaşa ile henüz puan sevinci yaşayamadı. İstanbulspor puanını 11'e çıkartırken, Kasımpaşa 15 puanda kaldı.


-


Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu

Hakemler: Suat Arslanboğa, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Ologo (Dk. 87 Mehmet Yeşil), Okan Erdoğan, Duhan Aksu, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, Rroca (Dk. 88 Cajic), Emir Kaan Gültekin (Dk. 87 Oğuzhan Berber), Ethemi (Dk. 90+9 Kağan Miray Bağış), İbrahim Yılmaz (Dk. 90+6 Ali Yaşar)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Bruma, Tarkan Serbest, Hadergjonaj, Petretta (Dk. 77 Ahmet Emin Engin), Tırpan, Celina (Dk. 65 Hajradinovic), Eysseric (Dk. 89 Yasin Özcan), Fall, Ben Ouanes, Koita (Dk. 77 Bahoken)


Goller: Dk. 26 Petretta (Kasımpaşa), Dk. 29 Ethemi, Dk. 78 Emir Kaan Gültekin (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Tırpan, Dk. 49 Tarkan Serbest, Dk. 51 Bruma, Dk. 62 Petretta (Kasımpaşa), Dk. 49 İbrahim Yılmaz, Dk. 63 Muammer Sarıkaya (İstanbulspor)



Comentarios


bottom of page