top of page
Ara

İzmir'de Çeyrek Final Bileti Mersin'in! Bucaspor - Mersin İdman Yurdu: 0-1

TFF 2. Lig Play-Off 1. Tur maçında deplasmanda Bucaspor 1928'i 1-0 mağlup eden Yeni Mersin İdman Yurdu, çeyrek finale yükseldi.


bucaspor yeni mersin idman yurdu bucaspor elendi mersin idman yurdu çeyrek finalde beyqaz grup haberleri

TFF 2. Lig Play-Off 1. Tur maçında Bucaspor 1928 ile Yeni Mersin İdman Yurdu, Yeni Buca Stadı'nda karşılaştı.


Ligde 9 maçlık galibiyet serisi yakalayarak doğrudan şampiyon olma şansını matematiksel olarak elinde bulunduran Bucaspor, 3 haftada 1 puan alarak ilk iki şansını kaçırmış, son hafta ise Diyarbekirspor'u 3-1 mağlup ederek Play-Off'lar öncesi moral depolamıştı.


Ligde 9 maçlık periyotta yalnızca 2 galibiyet alabilen Yeni Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktör Özcan Kızıltan ile yollar ayrılmış, son hafta öncesi takımın başına Adem Çağlayan getirilmişti.


Ligin son maçına yeni teknik direktörü ile çıkan Yeni Mersin İdman Yurdu, Ankara Demirspor'a 5-2 mağlup olarak Play-Off öncesi moral kaybı yaşamıştı.


Maça ev sahipliği yapan Bucaspor, tüm otoriteler tarafından maçta favori sayılsa da karşılaşmada ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.


İkinci yarıda her iki kulüpte pozisyonlardan yararlanamazken 86. dakikada sahneye çıkan Ferhan Evren, Yeni Mersin İdman Yurdu'na galibiyeti getiren golü kaydetti.


Kendi sahasında favori olark çıktığı maçta şok bir yenilgi alan Bucaspor, böylelikle sezonu tamamlamış oldu.


Karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Yeni Mersin İdman Yurdu ise Play-Off'larda çeyrek final etabına yükseldi.


Kırmızı lacivertli ekip çeyrek finalde Ankaraspor'u elen 1461 Trabzon'la karşılaşacak. İlk maçı evinde oynayacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu, rövanşta ise Trabzon'a konuk olacak. Turu geçen takım yarı finalde Vanspor'un rakibi olacak.

Comments


bottom of page