top of page
Ara

Jesus'tan Şampiyonluk Sözleri | Arda Güler Yorumu...

Spor Toto Süper Lig'de 34. haftanın kapanış karşılaşması dev bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe, kendi sahasında karşılaştığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek, puanını 71'e yükseltti. Sarı lacivertli ekipte, teknik direktör Jorge Jesus, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus arda güler açıklama maç sonu açıklama

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 3-1'lik Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi.


Jesus, ''Kaliteli oyunla, güzel bir galibiyet elde ettik. Güçlü bir takıma, son şampiyona karşı oynadık. İlk 30-35 dakika hem defansif hem ofansif anlamda kaliteli bir oyun sergiledik. Neredeyse rakibi defans hattından hiç çıkarmadık. Golü de bulduk. Diğer attığımız 2 gol de oyun kalitemizi gösteriyordu. Özellikle, 3. golümüz ancak büyük takımların, iyi takımların atabileceği bir goldü. Takımın kollektif çalışması sonucu gelen bir goldü. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz bu savaşta sonuna kadar devam edeceğiz. Matematiksel olarak şansımız olduğu müddetçe inanmaya devam ediyoruz. Bugün de Trabzonspor'a karşı oyunumuzda, psikolojik olarak ne durumda olduğumuzu gösterdik. Kaliteli bir oyun sergiledik'' diye konuştu.


Şampiyonluk ihtimalini değerlendiren Jesus, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:


''Bir yüzde vermem mümkün olmaz. Ama şunu söyleyebilirim ki, her şey mümkün. Bizim iki rakibimizin 3 maçı var. Bu süreçte her şeyin olabileceğini düşünüyorum. Uzun teknik direktörlük tecrübeme dayanarak bunu söylüyorum. Çünkü kariyerimde 3 hafta kala geriden gelip şampiyon olduğum da, tam tersi olduğu da oldu. Matematiksel olarak her şey mümkün.''


Arda Güler ile maç içerisinde yaşadığı tartışmaya açıklık getiren teknik adam,


''Arda konusu özel bir durum değil. Herhangi bir tartışma veya yanlış anlaşılma değildi. Ben sadece ona taktik ve teknik konularda bir uyarıda bulundum. Tabi ki maçın yoğun duyguları ile dışarıdan görüntü yanlış anlaşılabiliyor. Ama o bunun böyle olmadığını biliyor. Hatta kendisi bana sakin olmam gerektiğini söyledi. Ama aramızda özel bir durum olmadı. Normal bir hocanın, oyuncusuna yapmış olduğu bir uyarıydı. Arda genç, kariyerinin başında bir oyuncu ama bugün en iyi oyunlarından birini çıkardı'' yorumunu yaptı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page