top of page
Ara

Jorge Jesus Basın Toplantısına Katılmadı

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında dev derbide Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, çarpıcı bir karara imza atarak maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmadı.


Jorge Jesus galatasray maçı Basın Toplantısına Katılmadı

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında, gelecek haftayı BAY geçecek olan Galatasaray ve Fenerbahçe sezonun son maçında karşı karşıya geldi. NEF Stadyumu'nda oynanan mücadele, sarı kırmızılı ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.


Bu sezon derbilerde istediği performansı gösteremeyen sarı lacivertli ekip, bu karşılaşmayı isabetli şut çekemeden tamamladı.


Ligde 80 puanda kalan Fenerbahçe aynı zamanda, ikinci sıradaki konumunu da tehlikeye atmış oldu. Gelecek hafta Beşiktaş'ın, sahasında karşılaşacağı Konya'yı mağlup etmesi durumunda sarı lacivertliler üçüncü sıraya gerileyecek.


Maçın ardından oldukça gergin olduğunu bilinen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, maç sonu basın toplantısına katılmadı. Herhangi bir açıklamada bulunmayan Portekizli teknik adam, çantasını takarak stattan ayrıldı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page