top of page
Ara

Jorge Jesus: ''Bu Beraberlik Hepimizi Çok Üzdü''

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. Sarı lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus maçın ardından açıklamalarda bulundu.


jorge jesus istanbulspor maçı sonrası açıklama

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 3-3'lük İstanbulspor maçını değerlendirdi.


Jesus, ''İstediğimiz sonuç bu değildi. Aslında Fenerbahçe, oyunun geneline baktığımızda iyi bir maç çıkarmıştı. Set hücumunda kaliteli bir oyun sergiledik. 3 golü de bu şekilde bulduk. Bugün galip gelseydik rakibimizle puan farkını azaltabileceğimizi biliyorduk. Bu imkan elimizdeydi. Ama futbol bu, bazen şans faktörünü kontrol edemeyebiliyorsunuz. Bugün de bu şekilde oldu. Bu beraberlik hepimizi çok üzdü. Aynı zamanda gerdi çünkü maçtan önce kimse böyle bir sonuç beklemiyordu. Ama futbolda her duruma hazır olmanız gerekiyor. Bugün aldığımız beraberlikle her şey aynı kaldı. Rakibimiz de beraberlik aldığı için puan farkı hala aynı.'' diye konuştu.


Portekizli teknik adam, maç sonunda taraftar ile yaşanan gerginlikle ilgili şu ifadeleri kullandı:


''Taraftarlarımız da böyle bir sonucu beklemiyordu. Özellikle rakibimiz puan kaybettikten sonra. Dolayısıyla bugün aldığımız sonuç hem taraftarları hem de bizi gerdi. Ama tabi biz profesyoneller olarak saha içerisinde ne kadar gergin olursak olalım bir tepki vermemeliyiz. Ama taraftarlarımızın vermesini çok normal karşılıyorum. Çünkü hepimiz. büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Onların tepkisini normal buluyor ve hak veriyorum''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page