top of page
Ara

Jorge Jesus: ''Galatasaray Niye Bizden Önce Oynuyor Bilmiyorum''

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertli ekipte, Teknik Direktör Jorge Jesus, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


 Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ankaragücü basın toplantısı

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 2-1'lik Ankaragücü galibiyetini değerlendirdi.


Jesus, ''İki takım adına da iyi bir maç oldu. Ankaragücü iyi bir takım. İyi anlamda agresif bir takım. Bugün gösterdiğimiz performansı umarım sezonun geri kalan maçlarında da gösteririz çünkü takım bugün sahaya bir ruh koydu, kalitesini gösterdi. Kendi kaderini belirledi bugün takım. Bugün zor bir maç oldu ama kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.'' diye konuştu.


Yakın rakibi Galatasaray'ın maç programı ile ilgili eleştiride bulunan Portekizli teknik adam şu ifadeleri kullandı:


''Galatasaray niye hep bizden önce oynuyor bunun sebebini bilmiyorum. Ama zaten Türk futbolunda anlamadığım çok şey oluyor. Ama bu değiştiremeyeceğim bir gerçek. Oyuncular üzerinde bu durum baskı oluşturuyor mu bilmiyorum ama taraftarlar üzerinde baskı oluşturuyor olabilir. Taraftarlar Galatasaray'ın kazandığını bildikten sonra stada daha gergin geliyor olabilir. Bu da sahaya yansıyor. Dolayısıyla, bunun saha içine etkisi var diyebiliriz. Biz 2 takım arasında bu durum dönüşümlü olsun isterdik. Neden olmadığını bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var, ben buna alışkın değilim. Bunun nedenini bilmiyorum ama iyi pişirilmiş bir durum olduğunu söyleyebilirim.''


Jesus, sarı lacivertli ekipte kalıp kalmayacağı hakkındaki soruya ise şu yanıtı verdi:


''Şu anda bütün bedenimle, ruhumla buradayım ve bu kulübün menfaatlerine odaklanmış durumdayım. Sezon sonu kontratım bitiyor. Başkanımıza da çok büyük sevgi besliyorum. Beni buraya gelmeye o ikna etti. Seneye herhangi bir sebepten başkanımız burada olmazsa, benim burada kalmam söz konusu değil. O kalırsa durumu değerlendiririz."

İlgili Yazılar

Kommentare


bottom of page