top of page
Ara

Jorge Jesus: ''Golümüzün Neden İptal Edildiğini Anlayamadım''

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü Antalyaspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Jorge Jesus Fenerbahçe Galatasaray

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ligin 17. haftasında aldıkları Antalyaspor galibiyetinin ardından maçı değerlendirdi.


Portekizli teknik adam, ''Maçtan önce de zor maç olacağını belirtmiştik. Bunun da iki sebebi vardı. Birincisi rakibimizin iyi bir takım olması ikincisi ise saha. Bu saha utanç verici bir sahaydı. İki takım adına da oynamak çok zordu. İkinci yarıda takımım saha koşullarına birazcık daha adapte olabildiği için daha iyi performans sergiledi. Maçı da çevirmeyi başardık. Aslında 3-1’i de yakaladık, üçüncü golümüzün neden iptal edildiğini anlayamadım. 3-1’i yakalamış olsaydık, maçı zaten orada koparacaktık. Rakibimizin son dakikada atmış olduğu karar da VAR’ın vermiş olduğu karar iyi bir karar. Vermiş oldukları bu karardan dolayı VAR’ı tebrik ediyorum. Belirtmiş olduğum gibi Rossi’nin temiz golünü neden iptal ettiklerini anlayamadım.” diye konuştu.


Jesus, ligin 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi ile ilgili olarak, ''Bizim için diğer maçlarla aynı. Normal bir maç, 3 puan değerinde. Ne daha az puan, ne daha fazla puan ediyor. Tabii ki bütün rakiplerimize saygı duyuyorum. Galatasaray’a da saygı duyuyorum ama bizim için oynadığımız her maç üç puan değerinde. Dolayısıyla bu maça da normal bir maç gözüyle bakıyorum.'' yorumunu yaptı.


Valencia, Pedro ve Peres’in sağlık durumlarıyla ilgili bilgi veren deneyimli teknik adam, Valencia ve Peres'in iyileşmeye yakın olduğunu ancak Pedro'nun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Comments


bottom of page