top of page
Ara

Jorge Jesus: ''Hedefimize Ulaştık''

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı lacivertli ekipte, teknik direktör Jorge Jesus, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus sivasspor maçı açıklama

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 3-1'lik Sivasspor galibiyetini değerlendirdi.


Jesus, ''Maçın ilk yarısında 11'e 11 devam ederken, akıllı bir oyun sergiliyorduk. Defansif anlamda iyi, kontra ataklarda güçlüydük. Rakibimizi de zaten bu şekile şaşırttık. 3 tane topla çıkışımızda 3 gol bulduk. İlk yarı istatistiklerine baktığımızda, bizim kaleye 5 şutumuz vardı, rakibimizin 0. Yüzde 60 topla oynuyorduk. Yani maç içerisinde üstün olan taraf bizdik. İkinci yarıda, 3-0'ın da verdiği rahatlıkla biraz geri çekildik. Baskılı bir oyun oynamadık. Ki normalde Fenerbahçe'nin DNA'sı bu. Biz geri çekilip, alan daraltınca, Sivasspor topa daha fazla sahip oldu. Biz 1 kişi eksik şekilde skoru korumaya çalıştık. Hedefimize de ulaştık. Bugünkü hedefimiz galip gelmekti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftara da teşekkür ediyorum. Çok iyi destek gösterip takımımıza yardımcı oldular. Onların yanımızda olması bizim için çok önemli'' diye konuştu.


Portekizli teknik adam, 3 gün sonra Sivasspor'a karşı oynanacak kupa maçı için şu ifadeleri kullandı:


''O maçta aynı şekilde oynarlar mı bilemiyorum. Ama bugünkü gibi zor bir maç bekliyorum Hatta o maçın daha da zor olmasını bekliyorum. Umarım takımım bugünkü gibi defansif anlamda iyi ve akıllı bir oyun sergiler. O maça kadar toparlanmak için birkaç günümüz var. Aynı zamanda Valencia bugün talihsiz bir sakatlık yaşadı. Onun dışında, Atilla, Mija, Batshuayi gibi oyunculardan hangilerinin o maça kadar toparlanabileceğine bakacağız. Çünkü ne kadar çok oyuncum iyileşirse benim elimde o kadar çözüm olur.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page