top of page
Ara

Jorge Jesus'tan Galibiyet Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertli ekipte, Teknik Direktör Jorge Jesus, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus maç sonu açıklama

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 2-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.


Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Jesus, ''Maçın zor olacağını biliyorduk. Rakibimiz 11 maçtır kaybetmiyor ve iyi bir performans sergiliyorlardı. Bugün de iyi bir başlangıç yaptılar. Ama biz kalitemizi sahaya koyarak bu sonucu değiştirdik. Oyuncularım sonuna kadar inandı. Miha'nın harika golüyle beraberliği yakaladık, daha sonra Atilla'nın attığı güzel golle öne geçtik. O dakikadan sonra skoru koruduk. Şu anda ligde her şey açık, her şey ortada. Liderin 6 puan gerisindeyiz. Bu lig zorlu bir lig. Hem içeride hem deplasmanda maçları kazanmak için çok çalışmanız gerekiyor.'' diye konuştu.


Portekizli teknik adam, karşılaşmanın yönetimi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:


''Bugünkü hakem yönetimi de bizim için maçı biraz zorlaştırdı. Arao'nun golünü neden iptal ettiklerini anlamadım. Çünkü Arao'nun müdahalesi temizdi, herhangi bir faul yapmadı. Samet'in yanlış olduğu harekete faul verdi ama Samet o sırada topun olduğu alanda bir şey yapmıyordu. O zaman her korner ve frikikte hakemlerin oyunu durdurup faul vermesi gerekiyor. Aynı zamanda Valencia'nın penaltısının neden verilmediğini de anlamadım. Ben bunları bahane olarak söylemiyorum. Çünkü maç bitti ve kazandık. Hakemler hakkında normalde konuşmayı sevmiyorum. Umarım bir daha hakemler hakkında konuşmak zorunda kalmam.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page