top of page
Ara

Kartal Seriyi Bozmadı | Beşiktaş - Alanyaspor: 3-0

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.


beşiktaş alanyaspor maçı 3-0

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, Beşiktaş ile Alanyaspor, Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı. Mücadele, siyah beyazlı ekibin 3-0'lık galibiyeti ile tamamlandı.


Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 20. (Penaltıdan) ve 50. dakikalarda Cenk Tosun, 59. dakikada ise Dele Alli kaydetti.


Vodafone Park'taki 24. golüne ulaşan Cenk Tosun, 23 gollü Cyle Larin'i geride bırakarak Beşiktaş tarihine geçti. Ayrıca 677 gün sonra yeniden Vodafone Park'ta sahne alan Aboubakar, 36. dakikada fileleri havalandırsa da gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.


Bu sonuçla, galibiyet serisini 5 maça çıkaran Beşiktaş, puanını 38'e çıkararak zirve yarışında fırsat elde etti. Geçtiğimiz hafta sahasında Karagümrük ile berabere kalan Alanyaspor ise galibiyet hasretini 2 maça taşıyarak 25 puanda kaldı.


-


Stat: Vodafone Park

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Ali Saygın Ögel, Hakan Yemişken

Beşiktaş: Mert Günok, Tayfur Bingöl, Tayyip Talha Sanuç, Welinton, Masuaku, Salih Uçan (Dk. 64 Necip Uysal), Gedson Fernandes, Muleka (Dk. 75 N'Koudou), Dele Alli (Dk. 85 Kerem Atakan Kesgin), Cenk Tosun, Aboubakar (Dk. 85 Atiba)

Corendon Alanyaspor: Runarsson, Furkan Bayır, Fatih Aksoy, Leroy Fer, Candeias (Dk. 86 Pereira), Umut Güneş, Lusamba (Dk. 58 Doumbia), Zinedine Ferhat, Efecan Karaca (Dk. 58 Oğuz Aydın), Cavaleiro (Dk. 58 Efkan Bekiroğlu), Ahmed Hassan (Dk. 74 Erencan Yardımcı)

Goller: Dk. 20 (Penaltıdan) ve 50 Cenk Tosun, Dk. 59 Dele Alli (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 65 Efkan Bekiroğlu, Dk. 90+2 Doumbia (Corendon Alanyaspor)

Comentários


bottom of page