top of page
Ara

Zirvede Kritik Randevu! Karşıyaka, Batman Petrolspor, Turgutluspor, Elazığspor...

TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Karşıyaka ile Batman Petrolspor, karşı karşıya geliyor.



TFF 3. Lig 2. Grubun 20. haftası dev bir mücadeleye sahne oluyor. Sezon başından bu yana şampiyonluğun en güçlü ekiplerinden Karşıyaka ile Batman Petrolspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.


Geçen hafta kritik Turgutluspor maçında mağlup olarak zirve ile puanları eşitleme şansını kaçıran Kaf-Kaf, bu kez işi şansa bırakmak istemiyor.


Son iki maçında da puan kaybı yaşayan lider Batman Petrolspor ise doğrudan rakibini mağlup ederek hem puan farkını açmak hem de tekrardan moral bulmayı hedefliyor.


Dev maç, her iki takımı olduğu gibi zirvenin diğer yarışçıları Turgutluspor ve Elazığspor'u da yakından ilgilendiriyor.


Karşıyaka kazanırsa dengeler değişiyor...


Kritik maçı ev sahibi Karşıyaka'nın kazanması ihtimalinde pek çok olasılık ortaya çıkıyor.


Karşıyaka, kazanması halinde Batman Petrolspor'u puan olarak yakalamakla kalmıyor aynı zamanda ikili averajla da rakibine üstünlük kuruyor.


Karşıyaka Nasıl Lider Olur?

Ev sahibi ekip, kazanması halinde Turgutluspor'un puan kaybını bekleyecek. Turgutluspor'un puan kaybı yaşadığı senaryoda ise Kaf-Kaf haftayı lider tamamlayabilir.


Turgutluspor Nasıl Lider Olur?

Turgutluspor, bu hafta evinde mağlup ettiği Karşıyaka'nın kazanması durumunda, kırmızı siyahlılara Anadolu Üniversitesi deplasmanından alacağı bir galibiyet liderlik için yeterli olacak.


Elazığspor İlk Kez Zirve İle Farkı 3'e Düşürebilir!

Lige beklediği gibi bir başlangıç yapamayan Elazığspor, ligin 20. haftası sonunda ilk kez zirve ile farkı 3 puana düşürebilir.


Bordo beyazlılar adına bu ihtimalin gerçekleşmesi için içeride oynanacak Velimeşespor maçını kazanılmasının yanı sıra Karşıyaka'nın da lider Batman Petrolspor'u mağlup etmesi gerekiyor.


Batman Petrolspor Kazanırsa Ne Olur?

Ligin şampiyonluk adına en kritik deplasmanlarından birine çıkacak olan Batman Petrolspor, bu karşılaşmadan galip gelmesi halinde rakibi ile arasındaki puan farkını açmakla kalmayıp tüm rakipleri karşısında mental olarak da üstünlük kuracak.


Zirve yarışı verdiği tüm rakiplerinden ayrıca bir maç eksiği bulunan Batman Petrolspor, ligin son haftası olan Turgutluspor maçına kadar hiç bir zirve rakibi ile eşleşmeyecek.


Sezonun ilk maçında Karşıyaka, deplasmanda karşılaştığı Batman Petrolspor'u 2-1 mağlup etmişti.


Zirvede pek çok takımı ilgilendirecek olan Karşıyaka - Batman Petrolspor maçı, 17 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'te Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak.




İlgili Yazılar

Comments


bottom of page