top of page
Ara

Kasımpaşa - Alanyaspor: 4-1

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa, sahasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup ederek 7 haftanın ardından 3 puanı hanesine yazdırdı.


kasımpaşa alanyaspor maçı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile Alanyaspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, ev sahibi ekibin 4-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı.


İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri, 11'de Ben Ounes, 67'de Eysseric, 32 ve 83. dakikalarda Fall kaydetti. Alanyaspor'un tek golü ise 90+1'de, Ahmed Hasan Mahcub'tan geldi.


Bu sonuçla, Teknik direktör Selçuk İnan yönetimindeki ilk galibiyetini alan Kasımpaşa, ligde 7 maç sonra kazandı ve haftayı 18 puanla tamamladı.


3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Akdeniz temsilcisi ise 21 puanda kaldı.


-


Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Yasin Kol, Esat Sancaktar, İbrahim Bozbey

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Tarkan Serbest (Dk. 16 Graovac), Donk, Yasin Özcan (Dk. 87 Berat Kalkan), Aytaç Kara, Hajradinovic (Dk. 87 Celina), Eysseric, Ahmet Engin (Dk. 62 Bahoken), Ben Ouannes, Fall

Corendon Alanyaspor: Runarsson, Fatih Aksoy (Dk. 46 Doumbia), Fer, Furkan Bayır, Candeias (Dk. 46 Pereira), Umut Güneş (Dk. 73 Zinedine Ferhat), Lusamba (Dk. 46 Efkan Bekiroğlu), Yusuf Özdemir, Efecan Karaca, Cavaleiro (Dk. 59 Oğuz Aydın), Hassan

Goller: Dk. 11 Ben Ouannes, Dk. 32 ve 83 Fall, Dk. 67 Eysseric (Kasımpaşa), Dk. 90+1 Hassan (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 25 Ben Ouannes, Dk. 79 Bahoken (Kasımpaşa)

Comments


bottom of page