top of page
Ara

Kemal Kılıç: ''Önemli Bir Galibiyetti''

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Adanaspor, deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 mağlup ederek sezonun ilk dış saha galibiyetini aldı. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


kemal kılıç adanaspor adanaspor teknik direktörü

Turuncu beyazlılarda teknik direktör Kemal Kılıç, 1-0'lık Tuzlaspor galibiyetini değerlendirdi.


Kılıç, "Takımımızı tebrik ediyorum. İyi ve önemli bir galibiyetti. İlk deplasman galibiyeti ve dolayısıyla kazanımı her açıdan çok değerli bir sonuç oldu. Hem takımımıza, hem taraftarlarımıza hem de camiamıza büyük bir mutluluk getirdi.'' diye konuştu.


Maç hakkında konuşan Kılıç, ''Oyun başa baş başladı. Her zamanki ofansif gücümüzü kullanmak istedik ve öne de geçtik. Ancak özellikle ikinci yarının 60. dakikasından sonra rakibimizin çok baskın bir oyunu vardı. Çok atak yapmalarını ve baskın oyunu skoru koruma çabası içerisinde olan takımımızın psikolojisine bağlıyorum. Kaybettiği maçları dahi bundan daha iyi oynayabilen bir takımız. Bundan sonraki süreçte bunu derken de aldığımız galibiyeti de değersizleştirmek gibi göstermek istemiyorum. Oyuncularım büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Her zamanki oyunumuzdan biraz aşağıda olan bir oyun olduğu için bunları söylüyorum. Müthiş bir yardımlaşma örneği gösterdiler. Alt sıralarda bulunduğumuz bu kötü durumda bu kadar güzel mücadele ederek kazandığımız için mutluyum. Bundan sonraki aşamada üst üste iki oyunu kendi sahamızda oynayacağız. Hedefimiz, bu iki maçı kazanıp hem tehlikeli yerden çıkmak hem de ondan sonra çıkacak tabloyu düşünerek ona göre hareket etmek olacaktır" ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Commentaires


bottom of page