top of page
Ara

Keçiörengücü'nde Biten Tüm Transferler

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, yeni sezon öncesinde 7'si kiralık 39 oyuncusu ile yolları ayırırken, kadrosunu 17 yeni oyuncu ile güçlendirdi. İşte Keçiörengücü'nde 2022/23 sezonu yaz dönemi transfer raporu...



Başarılı forveti Emeka Eze'nin, Eyüpspor'a transferi üzerine rotasını golcü arayışına çeviren mor beyazlı ekip, Boluspor'dan Bekim Balaj'ı 2 yıl, Apollon Pontou'dan Rooney Eva'yı 1 yıllığına renklerine bağladı. Ayrıca, son olarak İran'ın Sepehan kulübünde forma giyen Ali Babaei ile 4 yıllık anlaşma sağlanırken, geçen sezonun ilk yarısında Al Ahli'de mücadele eden ve bir süredir boşta olan Patrick Friday Eze, 1 yıllığına kadroya katıldı.


Orta sahada, KF Skënderbeu'dan Uerdi Mara, Tuzlaspor'dan Jurgen Bardhi, Alem. Aachen'den Selim Gündüz, Derincespor'dan Melih İnan, Sarpsborg 08'den Rashad Muhammed bonservisiyle, Beşiktaş'tan Abdullah Aydın, Eyüpspor'dan Mikail Okyar, Pendikspor'dan Bekir Karadeniz kiralık olarak takviye edildi.


Defansta, Tuzlaspor'dan Erhan Kartal, Erzurumspor'dan Aykut Demir, Menemen FK'dan Mete Çelik, Trabzonspor'dan Faruk Can Genç (kiralık) ve Başakşehir'den Muhammed Sarıkaya ile anlaşmaya varıldı. Ayrıca, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Turgutluspor'da forma giyen stoper Haşim Sarman yeni sezonda mor beyazlı forma ile mücadele edecek.


Keçiörengücü, yeni sezonun açılış maçında, 13 Ağustos'ta Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Comments


bottom of page