top of page
Ara

Kocaelispor’da Cisse’nin Sözleşmesi Karşılıklı Feshedildi

Kocaelispor’da 3 gün önce tek taraflı fesih uygulayan Abdoulaye Cisse ile uzlaşmaya varıldı. Taraflar karşılıklı olarak fesih yoluna giderken, Gineli oyuncu alacaklarından vazgeçti.


Abdoulaye Cisse

Gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Kocaelispor, ligin kuralları gereğince yabancı oyuncuları ile yolunu ayırıyor. Takımın 26 yaşındaki orta sahası Abdoulaye Cisse'nin de sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 3 gün önce tek taraflı fesih yoluna giden Cisse ile Kocaelispor Kulübü'nün uzlaşmaya gitmesi üzerine Gineli oyuncu alacaklarını bırakarak dava haklarından da feragat etti.


Kulüpten yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Abdoulaye Cisse tarafından 14.07.2022 tarihinde yapılan tek taraflı fesih, kulübümüz ile kendisi arasında devam eden müzakereler neticesinde karşılıklı feshe dönüştürülmüş olup, taraflar bu hususta mutabakata varmıştır. Yapılan anlaşma neticesinde futbolcu Abdoulaye Cisse, doğmuş alacaklarından vazgeçmiş ve kulübümüz ile futbolcu dava haklarından feragat etmiştir.'' ifadeleri kullanıldı.

Comments


bottom of page