top of page
Ara

Kocaelispor'da Engin Koyun Göreve Devam Edecek

Spor Toto 1. Lig'in yeni ekibi Kocaelispor’da, iki gündür devam eden olağan seçimli mali genel kurulu tamamlandı. Engin Koyun ve Yaşar Can'ın adaylığında gerçekleşen seçimde, eski başkan Engin Koyun, yeniden başkan seçildi.


kocaelispor başkanı engin koyun

Kocaelispor'da, 2 gündür süregelen genel kurulun ardından Engin Koyun'un göreve devam etmesi kararlaştırıldı. İlk gün mevcut yönetimin mali açıdan ibra edildiği genel kurulda ikinci gün ise yönetim, denetim, disiplin ve sicil kurullarının belirlenmesi adına sandık kuruldu. 675 delegenin oy kullandığı seçimde, oyların 369’unu alan Engin Koyun yeniden başkan seçildi.


Kurula teşekkürlerini ileten Koyun, ''Büyük camiamız, Kocaelispor’umuz kazanmıştır. Şehrimiz için hayırlı olsun.'' ifadelerini kullandı.


2020 yılının Eylül ayında, dönemin başkanı Hüseyin Üzülmez'in yetkileri devretmesiyle göreve vekil olarak gelen Başkan Koyun, 3 sezondur yeşil siyahlı kulübün başında görev alıyor.


Koyun başkanlığında, 2020-21 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grubu 3. sırada tamamlayan Kocaelispor, Play-Off finaline uzanmış ve finalde Sakaryaspor'u yenerek 11 yıl aradan sonra 1. Lig'e yükselmişti.


Geçtiğimiz sezon lige veda eden Körfez, bu sezon 2. Lig Kırmızı Grubu şampiyon olarak tamamlayıp yeniden 1. Lig'e dönmeyi başardı.

Opmerkingen


bottom of page