top of page
Ara

Kylian Mbappé'nin 80 Bin Kişilik İmza Töreni!


Real Madrid, Fransız yıldız Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.


Mbappe Real Madrid

Santiago Bernabeu Stadyumu'nda düzenlenen görkemli imza törenine 80 binden fazla taraftar katıldı. Tören, Real Madrid tarihinin en büyük etkinliklerinden biri olarak tarihe geçti.


Bedelsiz bir şekilde Real Madrid kadrosuna katılan Fransız yıldıza, 50 milyon Euro imza parası verildiği öğrenildi.


Tören sırasında Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Mbappe’yi sahneye davet ederken şu sözleri sarf etti: "Sevgili Madridliler, böylesine özel bir günde burada olduğunuz için teşekkür ederim. Geçen ay burada 15. Şampiyonlar Ligi zaferimizi kutladık. Bu kulüp evrenseldir ve dünyanın en sevilen kulübüdür. Sevgili Kylian, evine hoş geldin, Santiago Bernabeu’ya hoş geldin. Hayalini gerçekleştirdiğin için tebrikler".


Mbappe ise konuşmasında, “Bugün hayallerim gerçek oldu. Gerçekten çok mutluyum. Burada olmak inanılmaz bir duygu. Yıllarca Real Madrid’i hayal ederek kafamı yastığa koydum ve şimdi bu hayalim gerçek oldu” ifadelerini kullandı.


Törenin ardından Mbappe, Santiago Bernabeu tribünlerini dolaşarak taraftarları selamladı ve tribünlere futbol topları attı. Ayrıca, Real Madrid’in kazandığı 15 UEFA Şampiyonlar Ligi kupası da sahada sergilendi.


Kylian Mbappé'nin İmza Töreni:



Comments


bottom of page