top of page
Ara

Kırmızı Grup'ta 28. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 29. Hafta Programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 28. hafta, oynanan 9 karşılaşma ile birlikte geride kaldı. İşte 28. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 29. hafta programı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup haftanın sonuçları, haftanın puan durumu, gelicek hafta fikstürü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 28. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları şu şekilde:


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 28. Hafta Sonuçları:

Menemen FK - Iğdır FK: 2-0

Amedspor - Karaman FK: 4-1

Denizlispor - Kastamonuspor: 1-2

68 Aksaray Belediyespor - 24 Erzincanspor: 0-1

Belediye Derincespor - Isparta 32 Spor: 3-0

Sarıyer - İnegölspor: 0-0

Düzcespor - Fethiyespor: 0-0

İskenderunspor - Etimesgut Belediyespor: 0-1

Uşakspor - Arnavutköy Bld Gençlikspor: 0-2

Haftanın Bay Takımı: Somaspor


Amed 'Farklı' Lider!

Amedspor ile Karaman FK, Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda karşılaştı.

Ev sahibi Amedspor, 9. dakikada Oktay Aydın'ın bulduğu golle, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki ekip de açılırken, Amedspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 49'da Taner Gümüş, 53'te Çekdar Orhan ve 62'de Mert Çapar kaydetti.


Karaman FK'nın tek golü ise 58. dakikada Ahmet Furkan Özcan'dan geldi.


Karşılaşmayı 4-1 kazanan Amedspor, 56 puana yükseldi ve lider Iğdır FK'nın mağlup olduğu haftada 1 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.


5 hafta sonra mağlup olan Karaman FK ise 38 puanda kaldı ve haftayı 9. sırada tamamladı.


Iğdır'ın Serisi Bitti, Koltuğu Verdi!

Menemen FK ile Iğdır FK, Menemen İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi Menemen FK, golcü oyuncusu Kemal Rüzgar'ın 23. dakikada bulduğu golle, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.


70. dakikada farkı ikiye çıkartan Onur Akdeniz, skoru da belirleyen golü kaydetti ve Menemen FK, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.


8 maçlık namağlup serisi son bulan Iğdır FK, bu sonuçla 55 puanda kaldı ve en yakın takipçisi Amedspor'un kazanması ile liderlik koltuğunu da rakibine kaptırdı. Iğdır FK böylelikle zirvenin 1 puan gerisine düşerek haftayı 2. sırada tamamladı.


45 puana yükselen Menemen FK ise İskenderunspor'un mağlup olduğu haftada kazanarak Play-Off hattı ile puanları tekrar eşitledi.


Kastamonu 90'da Yıkıldı, +3'te Güldü!

Denizlispor ile Kastamonuspor, Denizli Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen karşılaşmanın son anları nefes kesti.


Deplasman ekibi Kastamonuspor, 53. dakikada golcü oyuncusu Abdülaziz Solmaz ile 1-0 öne geçti.  


Denizlispor, karşılaşmanın son dakikasına kadar üstünlüğünü koruyan deplasman ekibine cevabı 90. dakikada tecrübeli oyuncusu Gökhan Süzen ile verdi.


90. dakikada yediği golle yıkılan deplasman ekibi, uzatmalarda üstünlük için bastırırken 90+3. dakikada sahneye çıkan Muhammet Arslantaş, Kastamonuspor'a galibiyeti getiren golü kaydetti.


6 maçta 1 galibiyet alarak liderlik koltuğunu kaybeden Kastamonuspor, bu sonuçla üst üste 2. galibiyetini aldı ve 55. puana yükselerek, zirvenin 1 puan gerisinde haftayı 3. sırada tamamladı.


Küme hattında her puana oldukça ihtiyaç duyan Denizlispor ise güçlü rakibine son anlarda yediği golle yenilerek 21 puanda kaldı ve haftayı 18. sırada kapattı. Yeşil siyahlı ekip mağlup olsa da oynadığı oyunla gelecek haftalar için umut verdi.


Erzincan Hedefe Kitlendi!

68 Aksaray Belediyespor ile 24 Erzincanspor, Dağılgan Stadyumu'nda karşılaştı. Deplasman ekibi 24 Erzincanspor, golcü oyuncusu İbrahim Yılmaz'ın 44. dakikada bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.


İkinci yarı her iki takımda yakalamış olduğu pozisyonları değerlendiremedi ve 24 Erzincanspor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.


Bu sonuçla son 6 maçında sadece 1 kez puan kaybı yaşayan 24 Erzincanspor, 52 puana yükseldi ve zirvenin 4 puan gerisinde haftayı 4. sırada tamamladı.


68 Aksaray Belediyespor ise 35 puanda kalarak 11. sırada yer aldı.


İskenderun Frene Bastı!

İskenderunspor ile Etimesgut Belediyespor, Kırkhan İlçe Stadyumu'nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen karşılaşmanın 54. dakikasında konuk Etimesgut Belediyespor, Fatih Aktay'ın golü ile 1-0 öne geçti.


Kalan bölümde her iki ekipte yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve Etimesgut Belediyespor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.


Üst üste 2 maç kazanarak rakiplerinin de puan kaybıyla iddialı bir pozisyona gelen İskenderunspor, bu mağlubiyetle 45 puanda kalarak ve haftayı 6. sırada tamamladı.


31 puana yükselen  Etimesgut Belediyespor ise küme hattı ile arasındaki farı 6 puana çıkardı ve 13. sırada yer aldı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. Hafta Programı:

Isparta 32 Spor - Amedspor

Kastamonuspor - Sarıyer

Iğdır FK - Denizlispor

24 Erzincanspor - İskenderunspor

Somaspor - Menemen FK

Fethiyespor - 68 Aksaray Belediyespor

İnegölspor - Düzcespor

Arnavutköy Bld Gençlikspor - Belediye Derincespor

Etimesgut Belediyespor - Uşakspor

Haftanın Bay Takımı: Karaman FK

Comments


bottom of page