top of page
Ara

Kırşehir FK'da 5 İmza Atılırken, 6 İsimle Yollar Ayrıldı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir FK, Emre Can Coşkun, Selimcan Temel, İsmail Karakaş, Hacı Ömer Doğru ve Ömer Esenkaya'yı kadrosuna kattı.


Kırşehir fk transfer   kırşehirspor transfer   kırşehir transfer

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk devresini küme hattında tamamlayan Kırşehir FK kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.


Sezonun ilk devresinde beklentinin altında kalan Kırşehir FK, ikinci devrede çok daha iddialı bir konuma gelebilmek için 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı.


Kırşehir FK, Kastamonuspor'dan stoper Emre Can Coşkun ile 1.5 yıllık, Hatayspor'dan orta saha Selimcan Temel Düzcespordan tecrübeli stoper Ömer Esenkaya ile yarım sezonluk kiralık, Edirnespor'dan stoper İsmail Karakaş ile de 1.5 yıllık sözleşme imzalarken, santrafor Hacı Ömer Doğru'nun da lisansını çıkartarak A takım listesine ekledi.


Öte yandan Kırşehir FK'da, stoper Ali Fırat Okur ve Serdar Yazıcı, orta saha Mehmet Ersavaş ve kanat oyuncusu Cerem Talha Dinçer ile yollarını ayrıldığı vurgulanırken, genç oyuncular Hüseyin Can Öztürk ve Güneş Güventürk ise kiralık olarak gönderildiği belirtildi.

Comments


bottom of page