top of page
Ara

Kırşehir FK'da Transfer Günlüğü

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir FK'da, yeni sezon öncesi hem kulüpte hem de kadroda köklü değişiklikler meydana geldi. Haziran ayının ilk günlerinde Mustafa Bulut'un görevden ayrılmasıyla başkanlık koltuğunu Çağatay Han Torun devralırken 20 Temmuz'da kulübün Kırşehir Belediyespor olan ismi ve logosu Kırşehir FK olarak güncellendi.


Yeşil beyazlılarda ayrıca çok sayıda transfer gerçekleşirken ayrılıklar da yaşandı ve kadro büyük ölçüde değişime uğradı. İşte Kırşehir Futbol Kulübü'nün transfer günlüğü...



17 Haziran'da transfer düğmesine basan Kırşehir FK, ilk olarak 68 Aksaray'da forma giyen stoper Fatih Çolak'ı kadrosuna kattı. 21 Haziran'da ise geçtiğimiz sezon kulüpte kaleci antrenörü olarak görev alan Kırşehirli çalıştırıcı Sinan Özdoğan, teknik direktörlük vazifesini üstlendi. Yeni kaleci antrenörü ise Murat Sarı oldu.


Ardından, Iğdırspor’dan kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçan'dan sağ bek Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan sol bek Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan stoper Enver Yıldız, Başkent Gözgözler Akademi FK’dan orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut, İnegölspor'dan ön libero Ali Kılıç, Başakşehir FK'dan sağ kanat Abdülkadir Çelik, Osmaniyespor'dan stoper Sinan Altınel ve Elazığ Karakoçan'dan sağ kanat Fatih Kıran kadroya katıldı.


Geçen sezon takımda forma giyen ve büyük katkıları olan futbolculardan Fatih Çıplak ile Ozan Karabacak Diyarbekirspor'a, Tugay Adamcıl Karacabey Belediyespor'a, Nuh Aşkın Nazilli Belediyespor'a, Volkan Kılıç Arnavutköy Belediyespor'a, Bekir Demircan Erokspor'a, Osman Bodur Adıyaman FK'ya, Hasan Kaşıkara Erbaaspor'a, Oktay Balcı ve Oğuz Özden ise Fethiyespor'a transfer oldu.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page