top of page
Ara

Lider Seriyi İzmir'de Bozdu | Göztepe - Samsunspor: 1-0

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Göztepe, sahasında lider Samsunspor'u 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla, Samsun temsilcisinin 20 maçlık yenilmezlik serisi son bulurken, İzmir ekibi üst üste dördüncü galibiyetini aldı.


göztepe samsunspor maçı 1-0

TFF 1. Lig'in 31. haftasında, Göztepe ile Samsunspor, Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, sarı kırmızılı ekibin 1-0'lık galibiyeti ile tamamlandı.


İlk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmanın 51. dakikasında Kenneth Mamah, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


Bu sonuçla, 20 maçlık yenilmezlik ve 7 maçlık galibiyet serisi son bulan Samsunspor, liderlik koltuğundaki yerini koruyarak 63 puanda kaldı. Yenilmezlik serisini 7, galibiyet serisini ise 4 maça çıkaran Göztepe ise puanını 47 yaparak Play Off yolunda kritik bir viraj aldı.


-


STAT: Gürsel Aksel


HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Cem Özbay, Oğuz Kağan Çalışır


GÖZTEPE: Arda- Tarık (Dk. 90+5 Yunus Emre), Emir (Dk. 46 Erhan), Arslanagic, Atınç, İsmail, Traore (Dk. 71 Ngalina), Yalçın (Dk. 84 Hikmet), Palmer, Mamah, Kvasina


SAMSUNSPOR: Szumski- Zeki, Yusuf, Emre Çift, Bennasser (Dk. 65 Osman), Soner Gönül, Soner Aydoğdu (Dk. 78 Emre Demir), Cihan (Dk. 46 Emre Gültekin), Ali (Dk. 73 Fofana), Laura, Tanque (Dk. 65 Tomane)


GOLLER: Dk. 51 Mamah (Göztepe)


SARI KARTLAR: Traore, Palmer (Göztepe), Soner Gönül, Yusuf (Samsunspor)

コメント


bottom of page