top of page
Ara

Manisa FK'da Levent Eriş İle Yollar Ayrıldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'da, Teknik Direktör Levent Eriş ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklandı.


manisa fk teknik direktörü

Son olarak ligin 22. haftasında, Denizlispor deplasmanından 1-1'lik eşitlikle ayrılan Manisa FK, teknik direktörü Levent Eriş ile yolları ayırma kararı aldı. Deneyimli teknik adam, yönetimle yaptıkları görüşme sonucunda karşılıklı olarak anlaştıklarını açıkladı.


Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada,''Teşekkürler Levent Eriş. Teknik Direktörümüz Levent Eriş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Levent Eriş’e kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.


Manisa FK'nın ve Manisa şehrinin kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade eden Eriş ise "Ben Manisa'da şampiyonluklar yaşadım. Bu kent benim için çok kıymetli. Manisa Futbol Kulübü'yle de yollarımızın ayrılması gerekiyordu. Burayı ben her zaman çok seviyorum" dedi.


Sezon başında takımın başına geçen teknik adam, 20 lig maçında 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Manisa FK, 29 puan ile 11. sırada bulunuyor.

Comments


bottom of page