top of page
Ara

Manisa FK Geriden Gelip Kazandı | Kocaelispor - Manisa FK: 1-2

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Kocaelispor, sahasında karşılaştığı Manisa FK'ya 2-1 mağlup oldu.


kocaelispor  manisa fk maçı

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Kocaelispor ile Manisa FK, Kocaeli Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadele, siyah beyazlıların 2-1'lik galibiyeti ile sona erdi.


Sahasında karşılaşmaya hızlı başlayan Körfez, 2. dakikada Appindangoyé'nin kırmızı kart görmesi ile 90 dakika 10 kişi mücadele etti. Manisa FK'da ise Cissokho, 18. dakikada gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.


Karşılaşmanın 28. dakikasında Kocaelispor için penaltı kararı verilirken, Ryan Mendes kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi.


İlk yarı golsüz eşitlikle devam ederken ev sahibi ekipte Pedrinho, 45+5'te Kocaelispor'u 1-0 öne geçiren golü buldu ve devre Körfez'in 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci yarıda Manisa ekibi, 58'de Ramirez ile skoru eşitlerken, 71'de Oğuz Gürbulak'ın penaltı golüyle 2-1'ik üstünlük sağladı. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmaması üzerine Manisa FK, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılan taraf oldu.


Ayrıca Kocaelispor'da Oğulcan Çağlayan, 90+2'de direkt kırmızı kart gördü ve yeşil siyahlılar mücadeleyi 9 kişi tamamladı.


Bu sonuçla, üst üste iki deplasmandan da galibiyet ayrılan Manisa FK puanını 8'e yükseltti (2G 2B 1M).


Bu sezon sahasındaki ilk yenilgiyi alan Kocaelispor ise haftayı 9 puanda tamamladı (3G 2M).


Gelecek hafta Kocaelispor deplasmanda Çorum FK'ya konuk olurken, Manisa FK sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

留言


bottom of page