top of page
Ara

Manisa FK'nın Yeni Transferi: Edgar Prib

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Alman orta saha oyuncusu Edgar Prib’i kadrosuna kattı.


Edgar Prib

Manisa ekibi, son olarak F. Düsseldorf'da forma giyen 32 yaşındaki Alman orta saha Edgar Prib ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.


Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde transferi hakkında değerlendirmede bulunan Prib, ''Burada olmaktan ve Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni çok sıcak bir şekilde karşıladılar. Ben buraya başarılı olmaya geldim. Burada ailemle birlikte çok güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Saha içinde ve saha dışında bu takım için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.




Edgar Prib kimdir?


Manisa Futbol Kulübü'nün yeni transferi Edgar Prib, 1989 yılında dünyaya geldi. Futbola Greuther Fürth altyapısında başlayan Prib, 2009-2010 sezonunda profesyonel kariyerine adım attı. Tecrübeli oyuncu, 2013-2014 sezonunda Almanya’nın köklü kulüplerinden Hannover 96’ya transfer oldu. 7 sezon Hannover 96 forması giyen Edgar, 2021-2022 sezonunda Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf’a transfer oldu. Kariyerinde 373 maça çıkan deneyimli orta saha, 37 gol ve 47 asistlik performans sergiledi.

コメント


bottom of page