top of page
Ara

ManU Rövanşı Aldı! Manchester United - Manchester City: 2-1 | ÖZET

İngiltere Federasyon Kupası finalinde Manchester United, 9 dakikada bulduğu iki golle Manchester City'yi 2-1 mağlup ederek kupaya uzandı.


manchester United Şampiyon

FA Cup final maçında Manchester United ile Manchester City, Wembley Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Mücadele, Kırmızılılar'ın 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı.


Manchester United, 30. dakikada Alejandro Garnacho ve 39. dakikada Kobbie Mainoo'nun bulduğu gollerle devreye 2-0 üstünlükle girdi.


Manchester City, 87. dakikada Jeremy Doku'nun golüyle farkı 1'e indirse de kalan sürede skoru eşitleyemedi ve Manchester United, derbiyi 2-1 kazanarak, FA Cup'ın sahibi oldu.


Manchester United rövanşı aldı!

Geçen sezonun da Manchester Derbisi'ne ev sahipliği yapan FA Cup finalini Manchester City, İlkay Gündoğan'ın golleri ile 2-1 kazanarak sezonu çifte kupa ile tamamlamıştı.


Üst üste iki yıldır finale adını yazdıran MANU, bu sezon gelen galibiyetle 8 yılın ardından kupayı müzesine götürmeyi başardı.


13. FA Kupası'nı alan Manchester United, 14 kupalı Arsenal'in ardından bu kupayı en çok kaldıran ikinci takım konumunda.


Manchester United - Manchester City: 2-1 ÖZET:



Comments


bottom of page