top of page
Ara

Mauro Icardi'den Derbi Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Maça bir gol ve bir asist ile damga vuran Arjantinli futbolcu, karşılaşma sonrasında konuştu.


Icardi Fenerbahçe maçı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan dev derbide, sahadan galibiyetle ayrılan taraf 3-0 ile Galatasaray oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı kazanmalarının çok önemli olduğunu dile getirdi.


Arjantinli golcü, ''Türkiye'ye geldiğimde 'Buradaki en önemli maç Fenerbahçe-Galatasaray derbisidir' demişlerdi, bunu kazandığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarım da çok mutlu. Birlikte çok güzel bir kutlama yapıyoruz. Önemli olan oynayabilmemdi, sonradan da olsa oynamaktan mutluyum. Bir aydır hazırlanıyordum. Oynayabildim, sonucun da güzel olması benim için iyi oldu. Doğrudan rakibimize karşı kazanmamız ekstra oldu, çok mutluyum." diye konuştu.


Icardi, attığı gol hakkında ise "Gol atmak görevim, bunu normal karşılıyorum ama tabii golden dolayı çok mutluyum." ifadelerini kulandı.


Sezon başında sarı kırmızılı takıma transfer olan Arjantinli yıldız, çıktığı 7 karşılaşmada 5 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Comments


bottom of page